Test menustructuur Luna Bodymindtrainingen
ACTIVITEITEN | TRANCE DANS EXPERIENCE

While your body dances, your soul will travel

Een Trance Dance Experience is een bijzonder krachtige en transformerende ervaring. Gedreven door unieke muzikale soundtracks met dynamische percussieritmes en bijzondere klanken, neemt Trance Dance je mee op een innerlijke reis. Hierrin kom je los van de beperkingen van de alledaagse realiteit. Al 40.000 jaar is trance dans in rituele vorm een onderdeel van sjamanistische en andere culturen over de hele wereld. De moderne benadering van trancedans brengt de rijkdom en krachtige werking van deze rituelen samen met verbazingwekkend effectieve moderne technieken.

De huidige Trance Dance Experience is een ritueel dat ontwikkeld is door Frank Natale en verder uitgedragen door Wilbert Alix. Doel van de Trancedans is om je aandacht naar binnen te richten, je missie te ontdekken en je innerlijke kracht te versterken. Eén van de kenmerken van Trance Dance is dat je danst met een blinddoek om. Daardoor ben je niet bezig met je omgeving en houd je alle energie bij jezelf. Omdat alle deelnemers een blinddoek of bandana om hebben, word je niet bekeken door anderen en beweeg je vrij. Je danst op unieke muzikale soundtracks met dynamische percussieritmes. Samen met specifieke ademhalingstechnieken zorgt dit dat je nog makkelijker loslaat en met je aandacht uit je hoofd komt.

Doordat je voor elke Trance Dance Experience een eigen specifieke intentie kiest, wordt je ervaring een reis naar je innerlijke kracht, soul & spirit. Ook wordt je missie in dit leven steeds duidelijker. Je bereikt fysieke ontspanning, mentale helderheid, emotioneel welzijn en spirituele transformatie.

NB: de workshop vindt plaats in een afgebakende ruimte waarin zorg wordt gedragen voor jouw veiligheid. Yvette Vermeer is gecertificeerd Trance Dance Facilitator opgeleid door Wilbert Alix van het Natale Institute International.

 

 
Copyright 2009 | Luna Bodymind Trainingen | Disclaimer | Sitemap | Colofon | Algemene Voorwaarden