Test menustructuur Luna Bodymindtrainingen
OVER LUNA | VISIE

Voluit leven, met zin!

MISSIE
Ik stimuleer en empower vrouwen om hun missie te ontdekken, in hun kracht te gaan staan en hun kwaliteiten als vrouw positief in te zetten voor hun omgeving (People, Planet & Profit). Mijn uiteindelijke doel is een duurzame wereld te creëren, door Vrouwelijk Leiderschap en Duurzaam Leiderschap samen te brengen.

Juist bij vrouwen die in hun relaties mikpunt zijn geweest van huiselijk geweld ligt een enorm, onbenut, potentieel. Voorheen ging veel van hun energie, of zelfs al hun energie, naar de mede-afhankelijkheid (codependence) en/of relatieverslaving. Stel je eens voor dat al die energie voortaan gaat naar het ontwikkelen van de eigen kwaliteiten, en vandaaruit naar het creëren van een duurzame wereld. Wat een positieve boost is dat voor de wereld!

VISIE
Elk individu heeft impact op zijn/haar omgeving. Doordat iedereen zijn/haar positieve impact vergroot en zich hierin verbindt met anderen, krijgt de samenleving een grote positieve boost. Vrouwen houden zich nog vaak in, terwijl het de kracht van een vrouw is om iets nieuws te creëren en op de wereld te zetten. Juist door hun vrouwelijke kwaliteiten (zoals bijv. gemeenschapszin, betrokkenheid en zorg voor hun omgeving, creativiteit en cyclisch denken) blijken vrouwen bijzonder succesvol in duurzaam & maatschappelijk betrokken ondernemen.

"Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien." (Gandhi)

Ik help vrouwen om persoonlijk leiderschap en een duurzame levensvisie te ontwikkelen, hun missie te ontdekken en met hun vrouwelijke kwaliteiten een positief verschil te maken in de wereld.

 
Copyright 2009 | Luna Bodymind Trainingen | Disclaimer | Sitemap | Colofon | Algemene Voorwaarden