Test menustructuur Luna Bodymindtrainingen
OVER LUNA | TRAINER

Yvette Vermeer (1969) - trainer | coach | projectcoördinator | adviseur

Yvette Vermeer werkt als  trainer, coach, projectcoördinator en adviseur. Zij brengt individuen en organisaties in beweging om de wereld beter en duurzamer te maken & het menselijk potentieel optimaal in te zetten.

"Al vanaf jonge leeftijd heb ik een grote passie om met mensen te werken en een positieve bijdrage achter te laten in de wereld."

De toenemende omvang van maatschappelijke & economische crises en milieurampen wijst er op dat we niet langer op de oude manier kunnen doorgaan. Als we onze kinderen een goed leven wensen in een mooie wereld, is het nodig dat we overgaan op een andere manier van leven & werken. Vrouwen kunnen hier wereldwijd een grote bijdrage aan leveren. Zo zijn vrouwen sterk in Sociaal Ondernemen.

"Al 20 jaar verdiep ik mij in de vrouwelijke spiritualiteit. Vanaf 2002 ben ik ook anderen gaan trainen in Vrouwelijk Leiderschap. Vrouwen hebben enorm veel power. Helaas profiteert de wereld hier nog veel te weinig van. In het dagelijks leven van velen overheerst de mannelijke kracht die van vrouwen. Daarnaast geven vrouwen veel van hun energie weg aan hun omgeving.

Als vrouwen hun energie gebruiken om gewoon lekker hun ding te doen en hun kwaliteiten positief in te zetten, creëren zij juist met hun vrouwelijk leiderschap duurzame waarde voor die omgeving. Ik word er dan ook heel blij van dat steeds meer vrouwen hun kwaliteiten oppakken voor iets waar zijzelf en de wereld leuker en beter van worden: maatschappelijk betrokken en sociaal ondernemen.

Zelf ken ik uit persoonlijke ervaring de valkuilen van codependence, relatieverslaving en het zodanig op anderen gericht zijn dat het destructief werd voor mijzelf. Bij het weer opbouwen van mij leven brachten de uitspraken en adviezen van familie, collega's, hulpverleners en coaches mij alleen maar verder weg van mijzelf. Ik heb er dan ook voor gekozen om mijn eigen weg te volgen bij mijn herstel en het opnieuw opbouwen van mijn leven. Dit heeft er toe geleid dat ik weer voluit kan genieten, mijn intuïtie weer herken, mijn waarnemingen vertrouw, keuzes maak op basis van kennis, inzicht en intuïtie en dat ik mijn eigen koers vaar.

Momenteel ontwikkel ik een een methodiek voor self-empowerment.  Essentie daarin is dat deelnemers zich focussen op hun eigen kracht, kwaliteiten & mogelijkheden en zowel deelnemers als facilitator zich
onthouden van het adviseren, sturen & veroordelen van anderen.

Mijn opleidingen zijn een verdieping in wat mensen beweegt, vormt, hoe zij zich verhouden tot elkaar en hoe zij zich ontwikkelen; hun culturen, socialisatie, groepsdynamica en persoonlijkheidsvorming:

  • sociaal-agogische MiKoJel-opleiding in de richting Cultureel Maatschappelijke Vorming (HBO, 4jr)
    > Ontwikkeling van kwaliteiten om mensen in vormingsprocessen te begeleiden door middel van beeldende vorming, muzikale- en audiovisuele vorming, drama en spel & sport;
  • Culturele Antropologie (2 jaar) aan de Universiteit Utrecht;
  • 4-jarige opleiding tot Trainer Emotioneel Lichaamswerk (ELW)®;
  • opleiding Sjamanisme en Transformatie (1e jaar) aan de School voor Sjamanisme;
  • gecertificeerd Trance Dance Facilitator (opgeleid door Wilbert Alix van het Frank Natale Institute);
  • postdoctorale CSR-opleiding (Corporate Social Responsibility) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Ik heb veel kennis en ervaring vanuit het welzijnswerk, onderwijs, overheidsinstellingen en het bedrijfsleven. Hierdoor ben ik breed inzetbaar,  schakel ik makkelijk en maak de verbinding tussen het zakelijke en het menselijke. Ik ben een doorgewinterde organisator, projectcoördinator en allround trainer & coach van jongeren, volwassenen & vrouwengroepen. Ik werk doelgericht, resultaatgericht, mensgericht en lichaamsgericht.

Ik ben lid van de Beroepsvereniging voor Trainers en Therapeuten Emotioneel Lichaamswerk ( BeTTEL) en registertherapeut BCZ..

 
Copyright 2009 | Luna Bodymind Trainingen | Disclaimer | Sitemap | Colofon | Algemene Voorwaarden